Путін погодився на продовження мирних переговорів у «нормандському форматі»

Читать на русском
У Кремлі підтвердили плани щодо подальних консультацій у нормандському форматі, які відбудуться на рівні міністрів закордонних справ уже наступного тижня.
Фото: "Інтерфакс"

Президент Росії Володимир Путін та канцлер Німеччини Ангела Меркель домовилися про продовження переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі в «нормандському форматі».

Про це з посиланням на прес-службу Кремля пише «Слово і Діло».

Поки що заплановані лише зустрічі на рівні голів МЗС, зазначають в адміністрації російського президента.

«Домовлено продовжити активну спільну роботу в рамках так званого «нормандського формату», включаючи проведення в найближчі дні зустрічі міністрів закордонних справ», – йдеться в повідомленні.

Експерт розповів, що стане найбільшою проблемою для Путіна в ситуації з ДонбасомПолітичний консультант поділився міркуваннями щодо заяви Арсенія Яценюка про те, що Росія почала «велику гру» для скасування санкцій.

Раніше про свою домовленість із Ангелою Меркель провести наступного тижня чергові консультації в «нормандському форматі» заявив Президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, вчора через посилення обстрілів на лінії розмежування був закритий пункт пропуску «Зайцеве». Таке рішення свого колеги Павла Жебрівського схвалив і губернатор Луганщини Георгій Тука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: