У Нацполіціі стартує програма спецпідготовки «лицарів честі»

Читать на русском
Майбутні керівники структурних та територіальних підрозділів Нацполіціі пройдуть спеціальну підготовку.

У Національній поліції стартує нова програма зі спеціальної підготовки майбутніх керівників структурних та територіальних підрозділів.

Про це повідомив народний депутат України, член колегії Міністерства внутрішніх справ Мустафа Найєм у своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні у Національної поліції особливий день. Ми починаємо програму спеціальної підготовки майбутніх керівників структурних та територіальних підрозділів. Поліції потрібні лідери та менеджери. У минулі часи їх називали золотим кадровим резервом. Ми їх називаємо «лицарями честі», – написав нардеп.

За його словами, завданням цієї програми стане підготовка керівників середньої та вищої ланки Нацполіціі, які володіють професійним досвідом і знаннями в галузі управління персоналом, а також кризового менеджменту. «Окремий акцент у програмі буде зроблено на розвитку лідерських якостей учасників і великому блоці ціннісної та етичної підготовки», – додав Найєм.

Новий глава поліції розповіла, як проходитиме переатестація МВСНовопризначений глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе розповіла про етапи проходження переатестації працівниками МВС.

Також, згідно його слів, для цієї програми проходив відбір кращих співробітників середньої та вищої ланки Нацполіціі, які тестувалися в Києві.

«Всі вони без винятку проходили поліграф (деякі – двічі), а також тест благонадійності MIDOT (система оцінки благонадійності та лояльності – Ред.). Остаточний відбір проходив під час двох етапів співбесіди – зі спеціальною комісією та потім особисто з Главою національної поліції Хатіей Деканоїдзе», – зазначив нардеп.

Крім того, Найєм повідомив, що подібні програми існують у всіх цивілізованих країнах світу, де проходила реформа правоохоронних органів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: