У «БПП» кажуть, що готові працювати з Яценюком задля політичної стабільності в країні

Читать на русском
У фракції «БПП» вважають, що Арсеній Яценюк може залишитися прем'єром у разі формування нового уряду.

Лідер фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що вони готові співпрацювати з чинним прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком задля політичної стабільності в країні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

«Я впевнений, що якщо Арсеній Яценюк зможе домовитися про нову команду професіоналів, яких будуть підтримувати фракції коаліції, то ми отримаємо новий уряд на чолі з Яценюком та ефективну більшість, що ухвалюватиме необхідні закони. Якщо почнуться битви партійних амбіцій або ультиматуми персональних питань, нічого не вийде», – наголосив він.

За словами Луценка, фракція «БПП» також готова до співпраці з чинним прем'єр-міністром. Він зауважив, що в разі зміни глави Кабміну в Україні доведеться проводити позачергові парламентські вибори, які означатимуть чотири місяці бездіяльності.

Кандидатура нового прем'єра вже є – ГопкоПозафракційний народний депутат України Ганна Гопко вважає, що коаліція визначилася з кандидатом на заміну Арсенію Яценюку.

«Ми витратимо мільярд державних коштів, втратимо чотири місяці політичного часу для того, щоб провести до парламенту таких самих депутатів. Необхідно залишити політичну стабільність задля залучення інвестицій і розвитку української економіки. Задля цього ми готові працювати з Арсенієм Яценюком, аби він хотів працювати із нами», – заявив Луценко.

Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції «БПП» Олег Петренко заявив, що парламентські вибори можуть відбутися вже восени цього року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: