«Самопоміч» збирає засідання фракції на завтра

Читать на русском
Самопоміч розмірковує про вихід із коаліції. На завтра скликається засідання всієї фракції.

У вівторок, 2 лютого, «Самопоміч» проведе засідання фракції, на якій розглядатиметься питання виходу цієї політичної сили з коаліції.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«В понеділок у нас маленьке засідання, бо не всі депутати в місті, у вівторок буде велика фракція з усіма членами», – зазначив нардеп від «Самопомочі».

За інформацією ЗМІ, найважливішим питанням для обговорень стане вихід політичної сили з парламентської більшості. Водночас, за словами співрозмовника «Української правди», голова фракції «Самопомочі» Олег Березюк та його заступник Олег Лаврик є затятими противниками виходу з коаліції.

«У Березюка й Лаврика є позиція – вони за те, щоб ми поборолися за шанс створити новий уряд», – зазначив нардеп.

Також, як стверджує депутат, фракція готується до того, щоб не просто відкликати міністра аграрної промисловості Олексія Павленка, а й усіх інших із парламентських посад (Оксана Сироїд – віце-спікер ВРУ, Єгор Соболєв – антикорупційний комітет і Олександр Данченко – комітет інформатизації – Ред.).

«Я думаю, що ми рано чи пізно будемо змушені вийти з коаліції, бо не думаю, що нам вдасться домовитися про призначення сильного прем'єра», – повідомив він.

Нагадаємо, раніше «Самопоміч» пригрозила вийти зі складу коаліції Верховної Ради в разі, якщо їхні вимоги щодо відставки уряду не будуть виконані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: