Пункт пропуску «Зайцеве» в цілях безпеки закривають

Читать на русском
Владою прийнято рішення тимчасово призупинити роботу КПВВ у зв'язку з реальною загрозою для життя мирних жителів.

Проросійські бойовики продовжують обстрілювати КПВВ із забороненого Мінськими домовленостями угодою озброєння.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Донецької ВЦА Павло Жебрівський, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні відбулася зустріч із керівником штабу АТО. Після консультацій прийнято спільне рішення про тимчасове закриття контрольного пункту в'їзду-виїзду «Зайцеве» з середи, 3 лютого 2016 року», – йдеться в повідомленні.

За його словами, проросійські бойовики в останні дні обстрілюють КПВВ «Зайцеве» із забороненого Мінськими домовленостями озброєння, в тому числі 82-мм і 120-мм мінометів.

Владою було прийнято рішення тимчасово призупинити роботу КПВВ через реальну загрозу для життя та здоров'я мирних жителів і з метою недопущення повторення ситуації з розстрілом пасажирського автобуса минулого року у Волновасі.

«Діяльність пункту пропуску буде відновлена ​​тільки після стабілізації ситуації й повного припинення вогню, в зону ураження якого потрапляють люди, які вимушені перетинати лінію розмежування», – заявив Павло Жебрівський.

Нагадаємо, раніше глава військово-цивільної адміністрації Донецької області Павло Жебрівський заявив, що не виключає закриття контрольних пунктів пропуску на лінії розмежування в разі обстрілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: