1 лютого в Україну з перевіркою приїде інспекція ПАРЄ

Читать на русском
Парламентська асамблея Ради Європи оцінить хід конституційної та судової реформи, а також боротьбу з корупцією в Україні.

В Україну з триденним візитом прибуде Моніторинговий комітет від Парламентської асамблеї Ради Європи з питань дотримання Україною її зобов'язань.

Про це повідомили в прес-службі ПАРЄ, передає «Слово і Діло».

«Співдоповідачі від Парламентської асамблеї Ради Європи з питань дотримання Україною її зобов'язань Жорді Шукла (Іспанія) і Аксель Фішер (Німеччина) відвідають Україну 1 лютого, щоб оцінити конституційні та судові реформи, боротьбу з корупцією та останні політичні події», - йдеться в повідомленні.

У Києві, співдоповідачі мають зустрітися з президентом України Петром Порошенком, першим заступником спікера парламенту Андрієм Парубієм, віце-прем'єр-міністром і міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадієм Зубко, а також міністром юстиції Павлом Петренко і міністром закордонних справ Павлом Клімкіним.

Крім того, заплановані зустрічі з головою парламентського Комітету з питань запобігання та протидії корупції Єгором Соболєвим, головою Національного антикорупційного бюро Артемом Ситником, з представниками політичних партій, неурядових організацій та дипломатичної спільноти.

Нагадаємо, раніше новообраний президент ПАРЄ Педро Аграмунт заявив, що Російська Федерація повинна зупинити підтримку сепаратистів на сході України і допомогти Києву відновити контроль над своїми кордонами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: