Звільнений Курикін дав єдину недолугу обіцянку, та й ту не виконав

Читать на русском
За 5 місяців в. о. міністра екології Сергій Курикін дав лише одну обіцянку, яку в результаті не виконав.

Звільнений виконувач обов'язків міністра екології та природних ресурсів України Сергій Курикін за три місяці так і не провів консультацій щодо розробки комплексної програми ліквідації проблеми горіння торфів.

Відповідну обіцянку – єдину, яку давав Курикін – «Слово і Діло» зафіксувало в середині жовтня 2015 року.

Так, в результаті телефонної розмови із заступником директора департаменту – начальником відділу охорони біоресурсів Миколою Мовчаном з'ясувалося, що станом на 28 січня 2016 року створена робоча група, яка займається вивченням досвіду Білорусі з попередження торф'яних пожеж.

Сергій КурикінЗаступник міністра екології та природних ресурсів України
Курикін обіцяє, що Мінприроди розпочне найближчим часом консультації щодо розробки комплексної програми по ліквідації проблеми горіння торфівСказано 20 жовтня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Крім того, в Мінекології організовують робочу поїздку в Білорусь для здобуття досвіду, тому що в Україні немає попереджувальних заходів, а також комплексної програми ліквідації проблеми горіння торфів, і все базується на застарілому досвіді часів СРСР. І лише після цього будуть проводитися консультації з обговорення програми ліквідації проблеми горіння торфів.

Таким чином, пробувши на посаді в. о. міністра екології майже півроку, Сергій Курикін так і не виконав свою єдину обіцянку.

Нагадаємо, 20 жовтня 2015 року Сергій Курикін заявив, що Мінекології почне найближчим часом консультації із зацікавленими органами виконавчої влади з розробки комплексної програми ліквідації проблеми горіння торфу.

Подивитися всі обіцянки цього чиновника можна тут. Обіцянки його колег доступні за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: