Слідом за Захарченком в Росії думають замінити й Плотницького

Читать на русском
За даними групи «Інформаційний спротив», у Кремлі порушили питання зміни керівництва так званої «Луганської народної республіки».

Представник президента Росії Владислав Сурков займеться питанням зміни керівництва «Луганської народної республіки».

Про це написав у своєму Facebook народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, повідомляє «Слово і Діло».

«Слідом за «ДНР» питання зміни керівництва обговорюється і в «політичних колах» «ЛНР». Зокрема, поширюється інформація про можливу відставку ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького», – заявив Тимчук.

За його словами, цим питанням офіційно займається представник президента Російської Федерації Владислав Сурков, який найближчим часом відвідає окупований Луганськ.

«Нібито дане питання (зміни керівництва «ЛНР» – Ред.) буде вирішено найближчим часом під час візиту до Луганська представника президента Російської Федерації Владислава Суркова», – зазначив нардеп.

Нагадаємо, вчора, 26 січня, Дмитро Тимчук повідомив, що Росія збирається замінити Олександра Захарченка. Так, за його інформацією, на посаду Захарченка претендують екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров, екс-глава Нацбанку України Сергій Арбузов, а також губернатор однієї з областей Росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: