За махінації з «кіотськими грошима» взялося НАБУ

Читать на русском
В Національному антикорупційному бюро знають про махінації навколо «кіотських грошей» у Мінекології й уже розслідують цю справу.
Артем СитникФото: "Фокус"

Національне Антикорупційне бюро вже почало досудове розслідування за фактом спроби нецільової розтрати більш ніж 480 млн грн у Міністерстві екології та природних ресурсів України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Бюро.

«Повідомляємо, що 21 січня 2016 року за результатами аналітичної роботи НАБУ розпочало досудове розслідування за фактом замаху на розтрату державних коштів в особливо великих розмірах (понад 480 млн грн), що кваліфікується за ч. 1 ст. 15, ч. 5 ст. 191 КК України. Відповідні дані було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На причетність до вказаного кримінального правопорушення перевіряються службові особи (в т. ч. колишні) Міністерства екології та природних ресурсів, ДП «Українські екологічні інвестиції» та ТОВ «Агротехбуд», – уточнили в Національному антикорупційному бюро.

Чому «БПП» намагається догодити всім членам коаліції? ЕкспертПолітолог поділився міркуваннями щодо інформації про те, що Олег Ляшко може повернутися до коаліції та делегувати своїх представників до уряду на посади віце-прем'єра та міністра екології.

Там також уточнили, що очікують від Кабінету міністрів матеріалів за доказами, які навів сьогодні на засіданні уряду Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, сьогодні глава Кабміну звільнив виконувача обов’язків міністра екології Сергія Курикіна, пообіцявши передати матеріали щодо розкрадання коштів, наданих Україні за Кіотським протоколом, до НАБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: