Як депутати провели скасовані канікули?

Читать на русском

Більшість народних депутатів не виконали своїх обіцянок щодо відмови від зимових канікул.

Про це під час прес-конференції, присвяченої результатам моніторингу роботи депутатів ВРУ в мажоритарних округах на початку 2016 року, повідомив політолог Валентин Гладких, пише «Слово і Діло».

З 18 по 22 січня 2016 року в народних обранців була запланована робота з виборцями в одномандатних мажоритарних округах України. Кожному нардепу «Слово і Діло» надіслало лист із проханням надати план роботи з виборцями на окрузі. Зі 197 депутатів-мажоритарників відповідь надали тільки 13 осіб.

Що стосується Києва, то виявилося, що двоє з 13 нардепів-мажоритарників, а саме Євген Рибчинський і Віктор Чумак, взагалі не мають громадської приймальні.

Більшість столичних мажоритарників журналісти «Слова і Діла» у приймальнях не знайшли. На особисту зустріч із депутатами під час експерименту «Слова і Діла» звичайній громадянці не вдалося записатися й заздалегідь. Під час перевірки ми особисто переконалися у присутності на окрузі лише Віталія Сташука.

За словами Валентина Гладких, відсутність народних обранців протягом січня 2016 року помітна як під час роботи в мажоритарних округах, так і в комітетах. Резюмуючи, експерт зазначив, що народним депутатам слід відповідальніше ставитися до своїх обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: