Машковський допоміг сім'ям загиблих бійців АТО, стверджують у Житомирській ОДА

Читать на русском
У Житомирській ОДА кажуть, що губернатор області Сергій Машковський виконав свою обіцянку й допоміг з ремонтом будинків сім'ям загиблих бійців.
Сергій Машковський

За словами начальника департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ольги Григор'євої, голова Житомирської області Сергій Машковський таки допоміг відремонтувати будинки сім'ям загиблих бійців АТО.

Про це вона повідомила «Слову і Ділу» після того, як на сайті було опубліковано лист Департаменту праці та соціального захисту населення Житомирської області.

Григор'єва стверджує, що субсидії та безкоштовні ліки - неповний список допомоги, наданої родичам загиблих.

Бурштин, допомога Луганщині й учасникам АТО: рік в обіцянках житомирського губернатора МашковськогоПротягом року перебування на посаді губернатора Житомирської області Сергій Машковський провалив усього одну обіцянку з 29, ще 16 – виконав.

Так, за її словами, матері загиблого Мялкіна з обласного бюджету виділили 30 тис. гривень грошової допомоги, а в будинку, де проживає мати бійця, були встановлені пластикові вікна, а також відремонтований фундамент, збудований паркан і ворота. Дружині загиблого Юрченка за кошти обласного бюджету нібито була придбана квартира в смт Попільня, а його батькові ОДА виділила 5 тис. гривень на ремонт будинку.

Документи, що підтверджують цей факт, до сьогоднішнього дня редакції надані не були.

Нагадаємо, 29 травня минулого року голова Житомирської ОДА Сергій Машковський обіцяв членам сімей двох героїв АТО - Ігоря Юрченка та Ярослава Мялкіна, що проживали у Народицькому районі області - допомогти відремонтувати їхні будинки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: