Санкції проти Росії можуть зняти в найближчі місяці – Керрі

Читать на русском
Виконання Мінських домовленостей стане причиною зняття санкцій проти Російської Федерації.
Джон Керрі

Держсекретар США Джон Керрі сподівається на виконання Мінських домовленостей, що дозволить зняти санкції проти Російської Федерації.

Про це Джон Керрі розповів під час свого виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, передає «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

Держсекретар повідомив, що він і віце-президент США Джо Байден зустрілися з Президентом України Петром Порошенком, щоб сприяти забезпеченню повного виконання Мінських домовленостей щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Джон Керрі також зазначив, що він сподівається на можливість вирішення ситуації на Донбасі, якщо обидві сторони будуть докладати достатньо зусиль і мати сумлінні наміри.

«Можливо в наступні кілька місяців досягти реалізації Мінських угод та отримати ті умови, за яких санкції можуть бути зняті», – сказав Керрі.

Нагадаємо, раніше державний секретар США Джон Керрі заявив, що протягом наступних місяців США розраховують отримати «додаткові можливості для подолання викликів» у низці країн світу, в тому числі в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: