Гончаренко розповів, коли звільнять перших міністрів

Читать на русском
Ротації у чинному уряді заплановані на лютий, заявив нардеп від фракції «БПП» Олексій Гончаренко.
Олексій Гончаренко

Довгоочікуване та багаторазово обіцяне переформатування Кабінету міністрів відбудеться в лютому, заявив заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Олексій Гончаренко.

«Упевнений, що в лютому відбудуться зміни (у складі уряду). Можу це точно сказати», - заявив він у коментарі «112 Україна», пише «Слово і Діло».

Раніше деякі ЗМІ з посиланням на свої джерела повідомляли, що Гончаренко також може увійти до складу оновленого уряду. Сам нардеп підтвердив цю інформацію, уточнивши, що претендує на посаду міністра охорони здоров'я.

Рік Кабміну: підсумки прем'єрства Яценюка. ЕкспертДиректор служби «Український барометр» поділився міркуваннями щодо року роботи Кабінету міністрів України.

Великі шанси обійняти посаду першого віце-прем'єр-міністра має заступник глави Адміністрації Президента Віталій Ковальчук. За деякою інформацією, на його призначенні в уряд наполягає особисто Петро Порошенко.

Нагадаємо, перші обіцянки щодо поновлення складу Кабінету міністрів почали звучати ще восени. Однак через низку причин, у тому числі через необхідність збереження єдності коаліції для голосування за Бюджет і Податковий кодекс, переформатування уряду перенесли на 2016 рік.

Одним із перших у новому році, хто знову заговорив про необхідність заміни неефективних міністрів, став спікер ВР Володимир Гройсман. За його словами, наразі в парламенті йдуть консультації з цього питання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: