Попри обіцянку губернатора, кіровоградські спецпризначенці перезимують у старій казармі

Читать на русском
Через невиконання губернатором Кіровоградщини своєї обіцянки 3-й окремий полк спецпризначення  зимуватиме в старій казармі.

Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко не зміг посприяти скорішим ремонтним роботам у казармі 3-го окремого полку спецпризначення.

Відповідну обіцянку губернатора Кіровоградщини система народного контролю «Слово і Діло» зафіксувала ще наприкінці червня 2015 року.

Так, згідно листа Кіровоградської ОДА від 16 січня 2016 року, протягом вересня-грудня 2015 року готовилася технічна документація та отримання дозволів на початок проведення ремонтних робіт у приміщенні 3-го окремого полку спеціального призначення. Після отримання всіх дозволів та документації у 2015 році роботи на цьому об'єкті не проводилися через неможливість виконання зовнішніх будівельних робіт в умовах зимового періоду.

Таким чином, Сергій Кузьменко не виконав свою обіцянку, а ремонт у казармі спецпризначенців 3-го окремого полку відбудеться лише з настанням сприятливої погоди.

Нагадаємо, 22 червня 2015 року голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко під час апаратної наради пообіцяв, що в найкоротші терміни відбудеться ремонт казарми 3-го окремого полку спецпризначення.

Подивитися всі обіцянки цього губернатора можна тут. Обіцянки його колег доступні за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: