У КМДА обіцяють, що днями в квартирах киян потеплішає

Читать на русском
Заступник мера Києва Петро Пантелеєв стверджує, що КМДА дала доручення підвищити температуру теплоносіїв для житлового сектору.
Петро Пантелеєв

Київська міська адміністрація доручила підприємствам теплокомуненерго підвищити температуру теплоносія у зв'язку з похолоданням у столиці.

Про це повідомив заступник столичного міського голови Петро Пантелеєв, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

«У квартирах столичних мешканців має бути комфортна температура – не нижче 18 градусів тепла. Тому підприємства ПАТ «Київенерго» та ТОВ «Єврореконструкція» повинні здійснити відповідні коригування теплоносія та підтримувати його параметри на вході в будинок», – зазначив Пантелеєв.

За його словами, найближчими днями стовпчики термометрів у Києві упадуть до -12 градусів за Цельсієм, тож комунальники мають скоригувати температуру в тепломережах, а там, де є необхідність і можливість, ліквідувати недоліки у функціонуванні будинкових систем.

Мешканців Пантелеєв також попросив вжити заходів з економії тепла: усунути протяги, утеплити вікна та балкони.

Нагадаємо, раніше в КМДА порахували, що перерахунок платіжок за теплопостачання у Києві у грудні обійшовся у 85,8 млн грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: