В уряді може з'явитися ще одна «людина Порошенка» – ЗМІ

Читать на русском
Порошенко наполягає на призначенні Віталія Ковальчука першим віце-прем'єр-міністром в уряді Яценюка. Це може відбутися вже в лютому.

Президент України Петро Порошенко наполягає на призначенні заступника голови своєї адміністрації Віталія Ковальчука першим-віце-прем'єр-міністром із широкими повноваженнями.

Про це з посиланням на власні джерела серед партійців колишнього «УДАРу» (членом якого був і сам Ковальчук) пише «Українська правда», передає «Слово і Діло».

За словами інформаторів видання, серйозні кадрові ротації в Кабінеті міністрів імовірні в лютому. При цьому Петро Порошенко начебто вмовляє лідера «УДАРу» Віталія Кличка, у котрого стосунки з Ковальчуком останнім часом зіпсувалися, підтримати його кандидатуру.

Інші джерела підтверджують цю інформацію, і додають: Ковальчук сам не проти обійняти посаду першого віце-прем'єра, яка наразі залишається вакантною. У разі призначення зоною його відповідальності стане економічний блок. За словами представників АП, це допоможе скоординувати роботу команди Президента та уряду.

Нагадаємо, сьогодні спікер парламенту Володимир Гройсман заявив, що коаліція має намір змінити склад уряду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: