«Влада» окупованого Криму відмовилася від української електроенергії

Читать на русском
Так звана «влада» анексованого Росією півострова Крим більше не цікавиться українською електроенергією.

Перший віце-прем'єр кримського «уряду» Михайло Шеремет заявив, що півострів більше не зацікавлений в послугах України як постачальника електроенергії до Криму.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Ми відмовилися від української електроенергії остаточно та безповоротно, вона нам не потрібна, ми на неї ніколи й не розраховували. Останнім часом ми взагалі її не включали до загальної енергетичної схеми півострова», – заявив Шеремет.

Як він стверджує, анексованому Криму більше не потрібна українська електроенергія, а потреби в енергетиці вони можуть задовольнити за допомогою енергомосту з Росії та нарощування створення власної електроенергії.

Порошенко розповів, як повертатиме КримПрезидент України Петро Порошенко запропонував створити міжнародний механізм повернення окупованих територій.

Вчора, 14 січня, Президент України Петро Порошенко заявив, що українська влада в будь-який момент готова підписати угоду про поставки електроенергії до Криму, але за умови приналежності півострова до України. Він також заявив, що такі умови не задовольнили «владу» окупованого Криму.

Нагадаємо, раніше народний депутат Мустафа Джемілєв заявив, що Росія не погодиться на нові умови України щодо поставок електроенергії до окупованого Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: