Зміни до Конституції розглядатимуть у відкритому режимі – Денисенко (доповнено)

Читать на русском
У парламентській фракції «Блоку Петра Порошенка» заявляють, що не бачать сенсу в розгляді змін до Конституції України в закритому режимі.
Нардеп від «БПП» Вадим Денисенко

Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Вадим Денисенко заявив, що президентські зміни до Конституції України розглядатимуться у відкритому режимі.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, немає сенсу в розгляді конституційних змін у закритому режимі, тому їх ухвалюватимуть публічно.

«Яка логіка розглядати Конституцію в закритому режимі? Жодної, тому що відразу після закритого засідання ВР вийде Ляшко й розповість усім, що відбувалося в закритому режимі. Для чого всі ці заяви? Лише для того, щоб підняти власні ставки», – наголосив нардеп.

Луценко розповів, скільки депутатів готові голосувати за зміни до КонституціїСпливає термін, відведений Конституцією та законами України на схвалення змін до Основного закону країни.

Крім того, Денисенко прокоментував заяву нардепа Олега Ляшка, який написав у Facebook, що влада розглядає варіант голосування змін до Конституції в «таємному режимі».

«Люди добрі, ну вмикайте ж ви хоч трохи голову. Закон, до якого апелює Ляшко, передбачає 9 запобіжників, в тому числі й такий, як відновлення контролю над кордоном. А тому, якщо його виконають бойовики, то у нас все буде добре – жодної амністії, українські ЗМІ, українські партії на виборах і повний контроль нашими прикордонниками кордону», – заявив Денисенко.

Нагадаємо, 24 грудня 2015 року народний депутат від «Народного фронту» Андрій Тетерук заявив, що фракція готова віддати свої голоси за президентські зміни до Конституції України. Також наразі відомо, що парламентські фракції «Самопомочі» та «Радикальної партії» не голосуватимуть за конституційні зміни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: