Новоспечений мер Запоріжжя не впорався з негодою: 100 тис. містян залишилися без води

Читать на русском
Новообраний міський голова Запоріжжя Володимир Буряк відкрив лік невиконаним обіцянкам. «Допомогли» йому в цьому несприятливі погодні умови, констатує «Слово і Діло».
Володимир Буряк

Новообраний міський голова Запоріжжя Володимир Буряк відкрив лік невиконаним обіцянкам.

«Допомогли» йому в цьому несприятливі погодні умови, констатує «Слово і Діло».

Зокрема, на початку грудня Буряк пообіцяв, що місто зустріне зиму у всеозброєнні й комунального колапсу не станеться.

Проте вже за місяць усе відбулося з точністю до навпаки: перша ж зимова негода продемонструвала неготовність комунальних служб міста до екстремальних ситуацій. Так, на Різдво в Запоріжжі пройшов сильний снігопад, і хоча міський транспорт курсував без збоїв, за свідченням місцевих ЗМІ, сніг був прибраний лише на окремих вулицях. 11 січня, після потепління й дощу, він почав активно танути, перетворюючись на місиво. Жителі міста залишилися дуже незадоволеними роботою комунальних служб.

Проте на цьому негаразди в місті тільки почалися: 12 січня через порив водогону без водопостачання (як холодного, так і гарячого) залишилися близько 100 тисяч жителів Хортицького району Запоріжжя. На цю мить ремонтні роботи на магістральному водогоні тривають, однак скільки ще людям доведеться сидіти без води, комунальники сказати не беруться.

Всього Володимир Буряк на посаді міського голови Запоріжжя встиг дати 7 публічних обіцянок. Ознайомитися з тим, як виконують свої обов'язки його колеги з інших обласних центрів України, можна за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: