Ситуація в зоні проведення АТО загострилася – прес-центр

Читать на русском
Впродовж минулої доби проросійські бандформування 35 разів порушували умови режиму припинення вогню вздовж усієї лінії розмежування сторін.

Впродовж минулої доби проросійські бандформування 35 разів порушували умови режиму припинення вогню вздовж усієї лінії розмежування сторін.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

За інформацією штабу АТО, бойовики збільшили кількість обстрілів українських військових, особливо із настанням сутінок. Під вогонь сепаратистів потрапили позиції сил АТО в Пісках, Опитному, Авдіївці та Верхньоторецькому.

«Наші позиції біля Мар’їнки бандити обстріляли з ручного протитанкового гранатомету, а біля Красногорівки з напрямку окупованої Старомихайлівки працював ворожий снайпер», – йдеться у повідомленні.

Також, як стверджують у прес-центрі, бойовики, застосовуючи стрілецьку зброю, гранатомети та великокаліберні кулемети, намагалися спровокувати Збройні сили України на відкриття вогню у відповідь в районі Новгородського, Зайцевого та Майорська.

Крім того, на Луганщині проросійські бандформування застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм. А неподалік Троїцького – 82-мм міномет.

Нагадаємо, вчора, 11 січня, Президент України Петро Порошенко під час візиту до Тернопільської області заявив, що Україна вимагатиме прив'язки зобов'язань РФ за Мінським домовленостями до конкретних дат у 2016 році.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: