Нардеп розповіла, чому Шокін не влаштовує США

Читать на русском
Народний депутат від фракції «БПП» Світлана Заліщук заявила, що генеральний прокурор Віктор Шокін блокує співробітництво України із Заходом.

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Світлана Заліщук заявила, що генеральний прокурор Віктор Шокін блокує співробітництво України із Заходом.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

За словами нардепа, генпрокурор вже вп'яте відмовляє своєму заступнику Віталію Каську у відрядженнях, метою яких є міжнародне співробітництво.

«Я з'ясувала, що це вже п'ята відмова Каську, який відповідає в Генпрокуратурі за посадою за міжнародне співробітництво, в участі у відрядженнях, куди його запрошують європейські та американські колеги, намагаючись допомогти Україні з її купою питань, які залежать від співпраці багатьох міжнародних державних структур», – пише Заліщук.

Також, як стверджує нардеп, до цього Генпрокуратура відхилила запрошення Ради Європи та Організації економічного співробітництва та розвитку.

Крім того, Світлана Заліщук оприлюднила офіційний лист з американського посольства до Генпрокуратури, в якому наголошується, що вони «дуже розчаровані» відмовою Шокіна від візиту до Вашингтона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: