Порошенко вимагає прив'язати Мінські угоди до конкретних дат

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко під час візиту до Тернопільської області заявив, що Україна вимагатиме прив'язки зобов'язань РФ за Мінськими домовленостями до конкретних дат у 2016 році.

Президент України Петро Порошенко під час візиту до Тернопільської області заявив, що Україна вимагатиме прив'язки зобов'язань РФ за Мінським домовленостями до конкретних дат у 2016 році.

Про це повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко, передає «Слово і Діло».

«Україна вимагатиме прив'язки всіх зобов'язань Росії за Мінськими домовленостями до конкретних дат у 2016 році», – процитував слова Петра Порошенка спікер у своєму Twitter.

Як раніше повідомила прес-служба АП, Президент України Петро Порошенко 30 грудня провів телефонні переговори в «нормандському форматі», куди, крім України, входять Німеччина, Франція та Росія. Під час переговорів сторони домовилися про необхідність повного припинення вогню на Донбасі.

Крім того, лідери «нормандської четвірки» – Президент України Петро Порошенко, президент Франції Франсуа Олланд, канцлер ФРН Ангела Меркель і президент РФ Володимир Путін – під час телефонних переговорів домовилися продовжити термін дії Мінських домовленостей, погоджених 12 лютого 2015 року, на 2016 рік.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: