Малюки зачекають. Вінницький мер уже рік «відкриває» дитсадок на вулиці Порика

Читать на русском
Міський голова Вінниці Сергій Моргунов провалив обіцянку щодо відкриття реконструйованого дитячого садочка №11 по вул. Василя Порика.
Сергій Моргунов

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов провалив обіцянку щодо відкриття реконструйованого дитячого садочка №11 по вул. Василя Порика.

Про це «Слово і Діло» довідалось, перевіривши стан виконання обіцянки, яку Моргунов дав у грудні 2014 року – ще перебуваючи у статусі виконувача обов'язків мера.

26 грудня позаминулого року Моргунов в ефірі одного з місцевих телеканалів сказав, що дитсадок №11, що на вул. Порика, буде відкритий у 2015 році.

Протягом року в садочку справді велися роботи – спочатку демонтаж, потім заміна елементів конструкції, інженерних мереж, була зроблена цегляна кладка стін горища, ремонт даху, заміна вікон тощо. Однак термін відкриття закладу щоразу відкладався. У вересні в. о. мера пообіцяв, що садочок запрацює до кінця 2015 року, однак 30 грудня у Вінницькій міськраді визнали: відкрити садочок таки не встигають – і відклали це питання вже на 2016 рік.

Наразі це лише третя невиконана обіцянка Сергія Моргунова, зафіксована «Словом і Ділом». Ще 23 із 66 – вінницький міський голова все ж таки виконав, що дозволило йому закріпитися на 11 позиції рейтингу відповідальності мерів обласних центрів України.

Нагадаємо, 16 листопада журналісти «Слова і Діла» особисто перевірили, як міський голова Вінниці виконав обіцянку щодо заміни дорожного покриття на вулиці Садовій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: