У «Нафтогазі» вирішили, що за $1,25 млн американські юристи допоможуть відвоювати Крим

Читать на русском
НАК «Нафтогаз України» для судових розглядів з РФ за окупацію Криму та втрату низки підприємств підключила американських юристів.

1 січня 2016 року НАК «Нафтогаз України» підписала угоду з американською юридичною компанією Covington&Burling LLP на суму $ 1,25.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Укрінформ».

У «Нафтогазі» розраховують, що компанія допоможе захистити права та інтереси України під час урегулювання суперечок, пов'язаних з окупацією РФ півострова в 2014 році.

Варто відзначити, що раніше було накладено арешт на бурові установки «Петро Годованець» і «Незалежність», які були втрачені разом з АРК.

Реформа «Нафтогазу» спровокує скандали та невдоволення – експертСпеціалісти поділилися міркуваннями щодо реформи НАК «Нафтогаз» та його переходу під управління Мінеономіки.

Як відомо, в 2011 році Юлія Тимошенко замовляла цій фірмі аудит справ щодо закупівлі автомобілів «Опель» для швидкої допомоги та використання грошей за Кіотським протоколом.

Нагадаємо, раніше Кабмін доручив «Нафтогазу України» найняти юристів для захисту своїх майнових прав у Криму, де після анексії Росією втрачено контроль над держкомпанією «Чорноморнафтогаз».

«Чорноморнафтогаз» входить до складу НАК «Нафтогаз України» та спеціалізується на розвідці й видобутку нафти і газу в акваторії Чорного та Азовського морів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: