На Донбасі зростають черги на лінії розмежування

Читать на русском
У контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення антитерористичної операції, пасажиро-транспортний потік починає збільшуватися.

У контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення антитерористичної операції, пасажиро-транспортний потік починає збільшуватися.

Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «УП».

Згідно з інформацією, у суботу в порівнянні з першим днем січня на окремих напрямках пасажиропотік збільшився вчетверо, проте є набагато меншим ніж в останні дні минулого року.

Станом на ранок сьогоднішнього дня, на КПВВ «Зайцеве» та «Мар’їнка» черги з транспорту, який очікував на оформлення, були відсутні, зазначили прикордонники.

РФ готова воювати в Сирії та на Донбасі навіть собі у збиток – експертЕксперт поділився міркуваннями щодо того, що РФ через обвал цін на нафту та продовження санкцій ЄС загрожує нова хвиля кризи.

Водночас на «Новотроїцькому» перебувало 50 транспортних засобів, що рухалися на виїзд до неконтрольованої Україною території та 20 в зворотному напрямку. На «Гнутовому» перебувала незначна кількість автівок – 10 та 5 на в'їзд і виїзд відповідно.

Прикордонники попросили зважати на погіршення погодних умов та пониження температури повітря і закликали усіх громадян, які прямують через лінію розмежування, завчасно та ретельно готуватися до поїздок.

У відомстві запевнили, що перед усіма КПВВ в зоні АТО рятувальники розгорнули пункти обігріву.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: