Саакашвілі анонсував нові затримання чиновників-корупціонерів

Читать на русском
Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що за корупційні злочини найближчим часом будуть затримані низка обласних чиновників.

Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що за корупційні злочини найближчим часом будуть затримані низка обласних чиновників.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло».

«Затримання в.о. голови департаменту Одеської обладміністрації Марченка за корупцію це далеко не кінець таких заходів», - зазначив Саакашвілі.

Навіщо Саакашвілі створює «Рух за очищення» та що буде далі? ЕкспертПолітолог поділився міркуваннями щодо антикорупційного форуму, організованого Міхеілом Саакашвілі в Києві.

«Сьогодні я ще раз поговорив на цю тему з головою СБУ Василем Грицаком, поспілкувався з представниками прокуратури та провів зустріч з главою УВС. Найближчим часом цілий ряд посадовців в Одеській області відчують на собі те, що надалі ми будемо тільки продовжувати закручувати гайки відносно безчесних чиновників. Так ми робили в Грузії і будемо проявляти ще більше нетерпимості до корупції у ввіреній нам області», - додав керівник Одеської області.

Нагадаємо, 30 грудня 2015 року виконуючу обов'язки керівника департаменту ЖКГ Одеської ОДА Тетяну Марченко затримала прокуратура і СБУ при вимаганні 1,5 млн гривень у приватної компанії. До цього був заарештований за хабар начальник поліції міста Одеси і головний військовий комісар області, а також порушено справи щодо незаконної приватизації проти співробітників ОДА та обласної ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: