Яценюк свідомо затягує призначення Пасішника до правління «Нафтогазу» – нардеп

Читать на русском
Нардеп «БПП» Сергій Лещенко заявив, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк свідомо не розглядає питання з призначенням заступника голови «Нафтогазу» Андрія Пасішника в правління компанії.

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко заявив, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк свідомо не розглядає питання з призначенням заступника голови «Нафтогазу» Андрія Пасішника в правління компанії.

Про це він написав у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Тільки сьогодні отримав від Яценюка не один, а відразу дві відповіді з приводу затягування питання з призначенням заступника голови «Нафтогазу» Андрія Пасішника членом правління «Нафтогазу». Як відомо, це кадрове рішення не виноситься на Кабмін вже чотири місяці. При цьому Пасішник – ворог Коломойського», – пояснює Лещенко.

Кабмін цілеспрямовано не розглядав призначення Пасішника членом правління «Нафтогазу» – нардепКабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні не розглядав призначення Андрія Пасішника членом правління НАК «Нафтогаз України».

За його словами, у цих двох відповідях Яценюк ігнорує його питання про призначення Пасішника. Як стверджує нардеп, у першої відповіді, яка датована 28 грудням, Яценюк просить міністра Кабміну Ганну Онищенко розглянути його звернення від 16 грудня, де він повторно каже, що його запит з приводу Пасішника «тупо проігнорований».

«А у відповіді від 29 грудня Яценюк доручив Онищенко розглянути мій перший запит від 11 листопада», – заявив нардеп.

Лещенко вважає, що у своєї відповіді Онищенко напише про зміну статуту і те, що тепер це функція Міністерства економічного розвитку та торгівлі, а не Кабміну. «Таким спритним перекладанням папірців Яценюку вдалося заблокувати на чотири місяці невигідне Коломойському призначення», – вважає нардеп.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: