Попри обіцянку Луценка, справа Януковича не була передана до суду

Читать на русском
Нардеп, голова фракції «БПП» Юрій Луценко не зміг виконати свою обіцянку щодо передачі справи проти екс-президента України Віктора Януковича до суду.

Народний депутат, голова фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко не зміг передати справу проти екс-президента України Віктора Януковича до суду.

Відповідну обіцянку нардепа система народного контролю «Слово і Діло» зафіксувала наприкінці листопада.

Так, 11 грудня глава управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк доповів, що ГПУ припинила розслідування щодо всіх колишніх високопосадовців, а також справи щодо «Межигір'я», пов'язані із заволодінням державним майном у великих розмірах, де серед інших підозрюється екс-президент Янукович. Горбатюк повідомив, що справу «Межигір'я» поки ще не передано до суду, оскільки ще не надійшла відповідь від Інтерполу про оголошення до міжнародного розшуку підозрюваних. Станом на 30 грудня 2015 року справа проти Януковича так і не направлена до суду.

Таким чином, Юрій Луценко не виконав свою обіцянку.

Нагадаємо, 21 листопада 2015 року народний депутат України Юрій Луценко запевнив, що справу проти екс-президента Віктора Януковича за звинуваченням у створенні злочинної організації буде передано до суду в грудні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: