Філатов затвердив Загіда Краснова секретарем міськради Дніпропетровська

Читать на русском
Мер Дніпропетровська Борис Філатов підписав рішення сесії міської ради про вибір секретаря, яким стане лідер «Громадянської сили» Загід Краснов.

Міський голова Дніпропетровська Борис Філатов підписав рішення сесії міської ради про вибір секретаря, яким стане лідер «Громадянської сили» Загід Краснов.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, безвихідну ситуацію в міськраді потрібно припиняти та запускати повноцінну роботу.

«Незважаючи на численні звинувачення на мою адресу в узурпації влади, нинішніми діями показую свою готовність вести діалог з різними політичними партіями. Тому я підписав рішення сьогоднішньої сесії про вибір секретаря міськради (депутати вибрали Загіда Краснова – Ред.), а також про виділення з бюджету коштів на надбавки бюджетним працівникам», – повідомив Філатов.

Також він повідомив, що робота міськради блокувалася через створення в ній двох депутатських груп, які мають протилежні інтереси. «Подібна ситуація паралізувала роботу міської ради, оскільки депутати не змогли визначитися з кандидатурою секретаря», – пояснив мер Дніпропетровська.

Нагадаємо, вчора, 29 грудня, у Дніпропетровську депутати міської ради від «Опозиційного блоку» та «Громадянської сили» на скликаному ними виїзному засіданні обрали секретарем Загіда Краснова, бізнес-партнера колишнього «регіонала» Олега Царьова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: