На розвиток Луганщини виділено лише 100 млн гривень – Тука

Читать на русском
Керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що область отримає дуже мало коштів на розвиток.

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що область отримає дуже мало коштів на розвиток.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

За його словами, бюджет Луганщини є позитивним, але лише 100 млн гривень виділено на розвиток регіону.

Про проблеми Луганщини в Києві знають, але вирішувати їх не поспішають – ТукаГолова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що з проблемами регіону Київ знайомий, але рішення досі не знайдені.

«На 2016 рік, у принципі, можна сказати, що область має позитивний бюджет. Але я не можу сказати, що це бюджет розвитку, на жаль. Якщо в нас заплановані власні надходження до бюджету приблизно 2,4 мільярди, то на видатки заплановано 2,3 мільярди. Тобто на розвиток залишається надто мало. Звісно, нас це не задовольняє», - сказав Тука.

Також, як стверджує голова Луганської ВЦА, протягом року вдалося призупинити процес консервації 4 шахт із 8, які залишилися на підконтрольній Україні території.

Крім того, Тука заявив, що на відновлення доріг на Луганщині планується залучити 3,3 млрд гривень з Державного бюджету та за рахунок донорів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: