Мартиненко проігнорував допит в Антикорупційному бюро

Читать на русском
Колишній народний депутат України Микола Мартиненко не прийшов свідчити на допит до Національного антикорупційного бюро України.

Колишній народний депутат України Микола Мартиненко не прийшов свідчити на допит до Національного антикорупційного бюро України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«Він (Мартиненко – Ред.) не прийшов. Прийшов його адвокат, який представляє його інтереси за договором про надання правової допомоги. Адвокат заявив, що пан Мартиненко поїхав на лікування, тому не зміг прибути на допит. Довідки, яка підтверджує поважну причину неявки на допит надано не було», – заявили в прес-службі НАБУ.

Саакашвілі та Мартиненка допитають у справі ОПЗНаціональне антикорупційне бюро має намір допитати екс-нардепа Миколу Мартиненка й губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі у справі ОПЗ.

За словами представників прес-служби, адвокат Мартиненко повідомив, що його підопічний виїхав на лікування, а куди саме не сказав. У НАБУ також заявили, що екс-нардеп викликаний на повторний допит, який відбудеться 11 січня 2016 року.

«З боку Національного антикорупційного бюро через адвоката пана Мартиненка була передана повістка про виклик на допит на 11 січня», – уточнили в прес-службі.

Як пояснили в прес-службі, Микола Мартиненко викликаний як свідок у двох кримінальних провадженнях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: