Всередині коаліції часто важко дійти консенсусу – Березенко

Читать на русском
Нардеп від фракції «БПП» Сергій Березенко заявив, що всередині коаліції часто виникають конфлікти.

Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Березенко заявив, що всередині коаліції часто виникають конфлікти.

Про це він розповів у інтерв'ю «Лівому берегу», передає «Слово і Діло».

«З одного боку, коаліція й справді непроста. Виникають конфлікти, часто важко дійти консенсусу. А з іншого – подивіться, скільки за рік ця коаліція, яку називають розбитою чашкою, спромоглася зробити», – заявив Березенко.

Гройсман анонсував зміни у складі Кабміну і готовий оновити коаліційну угодуГолова Верховної Ради України Володимир Гройсман не бачить підстав для переформатування коаліції, але не виключає змін в уряді.

За його словами, попри непорозуміння всередині коаліції, депутати спромоглися проголосувати всі законопроекти для безвізового режиму.

«Навіть для такого консервативного суспільства, як наше, ми ухвалили зміни до Трудового кодексу (Антидискримінаційна поправка – Ред.). Створили Національне антикорупційне бюро, запустили роботу нової поліції», – додав нардеп.

Також, як стверджує Березенко, екзаменом для коаліції стало ухвалення Бюджету на 2016 рік. За його словами, були два шляхи розвитку: або депутати ухвалюють Бюджет і довіряють його реалізацію уряду, або потрібно думати про переформатування в межах коаліції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: