Жебрівський: захоплення Комінтернового сталося з вини волонтерів

Читать на русском
Керівник Донецької ВЦА Павло Жебрівський заявив, що в захопленні Комінтернового винен піар волонтерів.

Керівник Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що захоплення Комінтернового сталося через піар волонтерів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Новини Донбасу».

За його словами, причиною захоплення Комінтернового стало бажання волонтерів пропіаритися на тлі того, що українська армія може спокійно займати населені пункти в так званій сірій зоні, а також бойовики, які вирішили вислужитися перед «московськими господарями».

«Після перенесення КПВВ до харчовиків, хтось захотів попіаритися та розповісти, як ми заходимо в сіру зону й відбиваємо її у терористів. Після цього вони (бойовики – Ред.) вирішили зайти до Комінтернового та показати своїм московським господарям, як вони можуть заходити до населених пунктів і брати їх під свій контроль», – заявив Жебрівський.

В ОБСЄ не повірили «байкам» сепаратистів про обстріл Комінтернового з боку ЗСУВ ОБСЄ повідомили, що в неділю в Комінтерновому місію обстріляли з дистанції 150-200 метрів.

Також, як стверджує голова Донецької ВЦА, на цю мить у Комінтерновому перебуває близько 50 бойовиків, які зачищають населений пункт від проукраїнської частини населення.

«Ми намагаємося зробити все, щоб терористи вийшли й населений пункт залишився в сірій зоні», – підкреслив Жебрівський.

Нагадаємо, в ніч на 22 грудня підрозділ бойовиків «ДНР» увійшов до населеного пункту Комінтернове, що розташований в буферній зоні в 24 км від Маріуполя.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: