Ярош покинув «Правий сектор» і оголосив про створення нового політичного руху (доповнено)

Читать на русском
«Правий сектор» як революційна структура виконав свою місію. Тепер він переходить на новий етап свого розвитку – до загальнонаціонального патріотичного руху без радикалізму.

«Правий сектор» як революційна структура виконав свою місію. Тепер він переходить на новий етап свого розвитку – до загальнонаціонального патріотичного руху без радикалізму.

Про це заявив Дмитро Ярош на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Політик зазначив, що рух «Правий сектор» був найяскравішим явищем в українському соціумі протягом останніх двох років. Рух, який виник на хвилі революції, був актуальним саме для революції.

«Ця революція не була закінчена, і завершення її – створення української самостійної соборної держави – з незалежних від нас причин, головною серед яких є війна з російським агресором, відклалося у часі», – говорить Ярош.

Тепер він має намір зосередитися на державних речах і об'єднати всіх патріотів, які відмовляться від радикалізму, але не прилипнуть до ліберальної демагогії.

Ярош не допустить повернення в Україну старої владиСказано 24 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Наше завдання – двоєдине: зберегти наявну державу як плацдарм для здобуття національної державності та провести в ній революційні зміни, які забезпечать українському народові свободу, справедливість і добробут», – заявив Ярош.

За словами політика, він, як і раніше, буде опозиціонером до чинної влади, але відмовиться від «кривавих і приречених на поразку бунтів проти неї».

Ярош зі своєю командою ініціює створення нового громадсько-політичного руху, установчий з'їзд якого планується на лютий. Зараз політик працює над його розбудовою, концепцією діяльності, програмними засадами.

Провідник Дмитро ЯрошДУК-інфо Правий Сектор

Нагадаємо, раніше Дмитро Ярош заявив про добровільну відмову очолювати «Правий сектор»: «Моя позиція далеко не в усьому збігається з устремліннями частини своїх однодумців. Я несу персональну відповідальність за все, що відбувається в організації й не збираюся перекладати її на інших. Саме тому я не можу бути «весільним генералом» в «Правому секторі».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: