Бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню – прес-центр АТО

Читать на русском
З 18 години 22 грудня і до опівночі зафіксовано понад двадцять випадків порушення російсько-терористичними бандформуваннями режиму тиші.

З 18 години 22 грудня і до опівночі зафіксовано понад двадцять випадків порушення російсько-терористичними бандформуваннями режиму тиші.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр АТО.

«Зокрема, на Горлівсько-Світлодарській дузі бандити били по наших позиціях зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів біля Луганського, Майорська, Зайцевого, Лозового та Новгородського», – йдеться у повідомленні.

Група бойовиків «ДНР» порушила буферну зону поблизу МаріуполяВ ніч на 22 грудня підрозділ бойовиків «ДНР» увійшов до населеного пункту Комінтернове, що розташований у буферній зоні за 24 км від Маріуполя.

За інформацією прес-центру, бойовики були активні вздовж усієї лінії розмежування, в тому числі й на Луганщині. Так, сепаратисти обстріляли із автоматичного станкового гранатомету позиції українських військовослужбовців в районі Кримського.

«А на маріупольському напрямку зі стрілецької зброї окупанти били по західній околиці Широкиного. Поблизу тимчасового окупованого Донецька кремлівські найманці провокували підрозділи сил АТО на відкриття вогню у відповідь біля Красногорівки та південніше Авдіївки, застосовуючи стрілецьку зброю. По Пісках декілька разів гатили з великокаліберних кулеметів та гранатометів», – додали у прес-центрі.

Крім того, після опівночі та на початку цієї доби, 23 грудня, у штабі АТО було зафіксовано два випадки незначного порушення проросійськими незаконними збройними формуваннями режиму тиші.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: