Тернополяни цього року не побачать ще одного обіцяного Надалом дитячого садка

Читать на русском
Міський голова Тернополя Сергій Надал не впорався з проблемою нестачі місць у дитячих садочках міста.
Сергій Надал

Міський голова Тернополя Сергій Надал не впорався з проблемою нестачі місць у дитячих садочках міста.

Зокрема, мер обласного центру не спромігся у 2015 році відкрити дитячий садок у мікрорайоні «Дружба», про що він заявив ще наприкінці січня, констатує «Слово і Діло».

22 січня Сергій Надал пообіцяв, що дошкільний заклад на вул. Юності, 9 запрацює до кінця року. Наприкінці вересня «Слову і Ділу» в Тернопільській міськраді підтвердили: оформлення документів на садочок завершиться до кінця грудня і ще у 2015 році він буде введений в експлуатацію. Це пізніше підтвердив і сам Надал.

Сергій НадалМіський голова Тернополя
Надал пообіцяв, що у 2015 році відкриє новий садочок у мікрорайоні «Дружба»Сказано 22 січня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Однак, як виявляється, мер не був обізнаний з реальним станом справ, оскільки на 11 грудня в дитячому садочку все ще тривав ремонт і міському голові довелося визнати: встигнути відкрити заклад у 2015 році не вдасться і запрацює він у кращому разі на початку 2016-го.

Показово, що подібна проблема існує і в мерів інших міст. Як днями писало «Слово і Діло», міський голова Сум Олександр Лисенко також не встиг вчасно відкрити дитячий садок, який мав запрацювати ще у вересні.

Додамо, що загалом Сергій Надал виконав 147 із 256 зафіксованих «Словом і Ділом» обіцянок. У рейтингу відповідальності мерів міст України він є лідером, оскільки виконав 57% власних зобов'язань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: