Соболєв знову шантажує Раду криворізьким питанням (доповнено)

Читать на русском
Фракція «Самопомочі» не братиме участі в голосуваннях у Верховній Раді, поки не будуть призначені перевибори в Кривому Розі.
Єгор Соболєв

Фракція «Самопомочі» не братиме участі в голосуваннях у Верховній Раді, поки не будуть призначені перевибори в Кривому Розі.

Про це з трибуни парламенту заявив народний депутат Єгор Соболєв, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Фракція «Самопомочі» просить негайно, прямо зараз, поставити цей закон на голосування та проголосувати за нього. Фракція «Самопомочі» не голосуватиме за інше рішення, поки для Кривого Рогу, для людей, які приїхали сюди просити справедливості, не буде знайдений цивілізований вихід», – сказав він.

Соболєв також додав, що фракція готова працювати над Бюджетом, але лише після того, як будуть відкриті «всі заплановані витрати до останньої платіжки».

Двома тижнями раніше Єгор Соболєв також обіцяв, що «Самопоміч» не голосуватиме за будь-які рішення у Верховній Раді, поки не буде знайдене вирішення питання Кривого Рогу. Але 11 грудня 2015 року фракція у кількості 17 депутатів проголосувала за проект постанови про посилення санкцій проти РФ, незважаючи на те, що Рада не затвердила проект закону «Про позачергові вибори мера Кривого Рогу».

Між тим, сьогодні Верховна Рада України позбавила мандата народного депутата від фракції «Народного фронту» Миколу Мартиненка. За відповідне рішення проголосували 228 народних обранців. Фракція «Самопомочі» дала 24 голоси з 26, хоча й обіцяла не голосувати, поки не призначать перевибори у Кривому Розі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: