«Самопоміч», як і обіцяла, не голосує за Бюджет та Податкову реформу

Читать на русском
Фракція «Самопомочі» відмовляється голосувати за спрощену процедуру розгляду проектів Держбюджету-2016 та Податкового кодексу.

Фракція «Самопомочі» відмовляється голосувати за спрощену процедуру розгляду проектів Держбюджету-2016 та Податкового кодексу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

«Голова Верховної Ради методично ставить на голосування спрощену процедуру для Бюджету та податкової реформи. «Самопоміч» не голосує», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, сьогодні народний депутат Єгор Соболєв заявив, що фракція «Самопомочі» не братиме участі в голосуваннях у Верховній Раді, поки не будуть призначені перевибори в Кривому Розі.

Як відомо, «Самопоміч» робить таку заяву не вперше. Двома тижнями раніше Єгор Соболєв також пообіцяв, що його фракція не голосуватиме за будь-які рішення у Верховній Раді, поки не буде вирішено питання щодо Кривого Рогу. Але 11 грудня 2015 року фракція «Самопомочі» в кількості 17 депутатів проголосувала за проект постанови про посилення санкцій проти РФ, незважаючи на те, що Рада не затвердила проект закону «Про позачергові вибори мера Кривого Рогу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: