Яценюка хочуть відправити у відставку за будь-яку ціну – Іванчук

Читать на русском
Заступник голови фракції «НФ» Андрій Іванчук вважає, що між головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі та російським олігархом Костянтином Григоришиним є таємні домовленості.
Андрій Іванчук

Заступник голови фракції «Народного фронту» Андрій Іванчук вважає, що між головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі та російським олігархом Костянтином Григоришиним є таємні домовленості.

Про це він розповів у інтерв'ю «Новому времени», передає «Слово і Дело».

«Узгоджено їхні (Саакашвілі та Григоришина - Ред.) дії з дискредитації влади, з розхитування недовіри до уряду. Я думаю, що у них є якась домовленість відправити Яценюка у відставку за будь-яку ціну. Але нехай це буде на їхній совісті», – заявив Іванчук.

Саакашвілі: ГПУ воліє не чіпати членів «тіньового уряду»Незважаючи на очевидні факти порушень закону деякими впливовими українськими політиками, ГПУ воліє робити вигляд, що жодних порушень не існує.

Він також нагадав, що подав на Міхеіла Саакашвілі до суду за те, що той публічно закликав посадити його до в'язниці. За його словами, не може ось так одна людина звинувачувати кого-небудь, об'єднуючи в собі функції генерального прокурора та верховного судді.

Нагадаємо, 1 листопада голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі закликав правоохоронні органи притягнути прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та його «давнього друга» нардепа Андрія Іванчука до відповідальності. Також він звинуватив цих осіб у зв'язках з олігархом Ігорем Коломойським.

Крім того, за інформацією ЗМІ, раніше Андрій Іванчук та Ігор Коломойський заробляли на одній зі схем із виробництва біоетанолу в компанії «Техінсервіс». Група «Приват» через свої офшорні компанії створила компанію «Техінсервіс», яка є великим постачальником устаткування для виробництва біоетанолу. Також з цією компанією пов'язаний і Андрій Іванчук.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: