Держбюджет-2016 року ухвалять на базі чинного Податкового кодексу – Тарута

Читать на русском
Народний депутат України Сергій Тарута заявив, що проект Бюджету 2016 року вдасться ухвалити до Нового року, але на базі чинного Податкового кодексу.

**Народний депутат України Сергій Тарута заявив, що проект Бюджету 2016 року вдасться ухвалити до Нового року, але на базі чинного Податкового кодексу. ** Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Главком».

У МВФ розповіли, чим загрожує Україні ухвалення неузгодженого з ним ДержбюджетуМіжнародний валютний фонд стурбований реакцією Верховної Ради на проекти податкової реформи та Держбюджету-2016.

«Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив розробити правильний, збалансований варіант змін до наявного Податкового кодексу, на базі якого буде ухвалений Бюджет», – сказав Тарута.

На його переконання, новий варіант Податкового кодексу цього року не вдасться ухвалити, тому що в парламенті не вистачає голосів.

«Вже всім зрозуміло, що ця новація не пройде. Тому буде небагато змін наявного Податкового кодексу, будуть зміни в кращий бік, і цим займається робоча група», – заявив нардеп.

Також він зазначив, що, на відміну від нового Податкового кодексу, проект Держбюджету-2016 року таки ухвалять. Тарута повідомив про те, що робоча група, яка працює над Держбюджетом, знайшла компроміс і до Нового року Україна отримає новий бюджет.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: