На Донбасі розпочався призов до Збройних сил РФ

Читать на русском
На збірних пунктах так званих військових комісаріатів в Донецьку, Макіївці та Безіменному проводиться набір новобранців.

На збірних пунктах так званих військових комісаріатів в Донецьку, Макіївці та Безіменному проводиться набір новобранців.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький, передає «Слово і Діло».

«На сьогоднішній день, за нашими даними, основні зусилля супротивника зосереджені на перегрупуванні підрозділів першого ешелону, вдосконаленні інженерного обладнання. Окремо звертаємо увагу на доукомплектування, з'єднання частин цих двох корпусів особовим складом. На збірних пунктах так званих військових комісаріатів у Донецьку, Макіївці та Безіменному проводиться набір новобранців для проходження служби в складі підрозділів 1-го армійського корпусу ЗС РФ», – заявив Скібіцький.

За його словами, іншим можливим напрямком є ​​проведення заходів бойової підготовки, спрямованих на підвищення боєздатності 1-го і 2-го армійських корпусів.

Нагадаємо, раніше начальник прес-служби Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов заявив, що в Генштабі поки не планують наступної хвилі мобілізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: