У «Народному фронті» вважають, що інциденти з Барною та Саакашвілі їм на руку

Читать на русском

Єдиним виходом із нинішньої політичної кризи може бути тільки швидка зміна прем’єр-міністра та кардинальне перезавантаження уряду.
Вадим Денисенко

Єдиним виходом із нинішньої політичної кризи може бути тільки швидка зміна прем’єр-міністра та кардинальне перезавантаження уряду.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат від «БПП» Вадим Денисенко, повідомляє «Слово і Діло».

Втім, за словами нардепа, Яценюка міняти ніхто не збирається. «Більше того, в середовищі «Народного фронту» багато хто вважає, що інциденти з Барною та Саакашвілі тільки їм на руку. Власне, вся ця політична штурханина робить перевибори майже неминучими. І вони не віддаляються, а лише прискорюються», – вважає Денисенко.

Чому Яценюк не боїться відставки? ЕкспертПолітолог поділився міркуваннями щодо заяви Арсенія Яценюка про те, що він не тримається за крісло прем'єра та готовий піти у відставку.

Коментуючи сварку міністра Арсена Авакова та голови Одеської ОДА Михеіла Саакашвілі на Нацраді реформ, політик зазначив, що тепер Яценюк, який також брав участь у словесній перепалці, став «головним якорем» для Президента. «Саме він (Яценюк) буде в прискореному темпі топити його (Порошенка) рейтинг», – переконаний депутат.

Денисенко також вважає, що вчорашній інцидент – прекрасний привід для Саакашвілі піти з посади керівника області. «Екс-президент Грузії давно шукає приводу – якихось серйозних звершень він не показав, а піти ображеним він міг би... Головне питання – чи піде він у відставку. Зараз він думає над цим питанням», – повідомив нардеп.

Крім того, на думку Денисенка, інцидент з Аваковим, попри його низький особистий рейтинг, може в середньостроковій перспективі понизити рейтинг і Саакашвілі. «Все залежить від того, як працюватиме пропагандистська машина і наскільки серйозні звинувачення лунатимуть проти Саакашвілі. Вже зараз ми можемо сказати, що наразі Саакашвілі не має потужної медіапідтримки ніде й ні від кого. Поки він грає в театрі одного актора й наїзди останніх тижнів – це лише початок», – резюмував політик.

Нагадаємо,учора на Національній раді реформ Арсен Аваков посварився з Михеілом Саакашвілі, жбурнувши в нього склянку з водою. Все це відбувалося в присутності Президента Петра Порошенка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: