Сакварелідзе висловив свою думку щодо конфлікту Авакова та Саакашвілі

Читать на русском
Сакварелідзе стверджує, що в Одесі ані глава ОДА, ані прокурор, ані керівник УВС, ані керівник митниці хабарів не беруть, оскільки це є принциповою позицією грузинської команди.

В Одесі ані глава ОДА, ані прокурор, ані керівник УВС, ані керівник митниці хабарів не беруть, оскільки це є принциповою позицією грузинської команди.

Про це у своєму Facebook написав заступник генпрокурора, прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, для всіх українських чиновників-казнокрадів суть істинної роботи полягає в імітації управління та реформ. Водночас такі люди «чіпляються» за єдину поки що перемогу українсько-грузинської команди - патрульну поліцію.

«При цьому, їм не лінь критикувати Міхеіла та його соратників - як же вони могли, щодня і щогодини воюючи з урядом і олігархами, не відродити Одеський регіон і не закласти непорушну основу для його подальшого процвітання», - зіронізував Сакварелідзе.

За звинуваченнями Саакашвілі НАБУ порушив кримінальні провадження – СакварелідзеЗаступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявив, що Національне антикорупційне бюро вже порушило кримінальні провадження стосовно корупції в Одеській області.

«Невже ви й справді думаєте, що українці настільки терплячі, що вони будуть ще довго спокійно дивитися на все це? Адже саме через вас гинуть тисячі українців і «грузинів-гастролерів», як ви їх називаєте, які приїхали захищати вашу землю, яку щиро люблять і вважають рідною. Поки ви та ваші «шнирі» займаються безсовісним захопленням, «кришуванням» потоків і оформленням офшорних кампаній, куди витікають кошти на снаряди та їжу, призначену для патріотів в окопах?», - додав заступник генпрокурора.

«Я, грузинський українець, «гастролер» з українським паспортом, який ним дорожить і пишається, щодня живу з цією відповідальністю перед українським народом, котрий втратив надію. Ви, напевно, не зрозуміли, хто ми такі й з якою метою сюди приїхали. Ми намагаємося робити те, що вважаємо правильним, вкладаючи в це весь свій досвід, душу та енергію. Ми пройшли і перемоги, і поразки, але є те, що нас завжди об'єднувало - спільні цінності та моральне задоволення від досягнутого результату, а ніяк не потоки і схеми, як це звично для деяких», - резюмував Сакварелідзе.

Нагадаємо, під час учорашньої сварки між Аваковим і Саакашвілі, глава МВС назвав екс-президента Грузії злодієм, на що Саакашвілі відповів, що у нього нічого немає, крім чесного імені. «Після чого міністр Аваков перейшов на крик зі словами: «Забирайся геть з моєї країни». Вийшовши з рівноваги, він кинув склянкою в Саакашвілі», - розповів деталі конфлікту нардеп Сергій Лещенко.

Глава уряду Арсеній Яценюк також взяв участь у конфлікті, обізвавши Саакашвілі «гастролером».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: