Бурбак розповів про що «Народний фронт» спілкувався з Президентом

Читать на русском
Голова фракції «НФ» Максим Бурбак заявив, що на зустрічі з Президентом України вони обговорювали нагальні проблеми і питання співпраці фракцій коаліції.

Голова фракції «Народного фронту» Максим Бурбак заявив, що на зустрічі з Президентом України Петром Порошенком вони обговорювали нагальні проблеми і питання співпраці фракцій коаліції.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу.

«Ми обговорили питання, які нам потрібно приймати на наступ пленарному тижні - це і податкова реформа, і бюджет наступного року, і реформа судочинства. Ми вийшли на конструктив. Було погоджено, що нам потрібно поліпшити координацію і співпрацю всіх чотирьох фракцій коаліції», - заявив Бурбак.

Яценюк тримає парламент і країну в заручниках у своєї фракції – НайємНа сьогодні будь-які зміни в Кабінеті міністрів неможливі без доброї волі прем'єра Арсенія Яценюка та його фракції.

За його словами, на зустрічі також обговорювалась запровадження спільних засідань фракцій для прийняття рішень щодо спірних законопроектів для їх подальшого позитивного голосування в Раді.

«Щоб в зал коаліція виходила з більшістю голосів і щоб підтримувати всі реформи, які впроваджують і уряд, і Президент», - наголосив Бурбак.

Крім того, голова фракції «НФ» заявив, що вони розуміють усю відповідальність за країну, яка лежить на фракції. Він також зауважив, що будь-які питання повинні бути вирішені в площині діалогу.

«Ніхто нікому ультиматумів не виставляє і не має права на це. І тому такі зустрічі будуть введенні на постійній основі», - додав політик.

Нагадаємо, вчора 11 грудня народний депутат України Антон Геращенко написав у Facebook, що фракція «Народного фронту» проведе зустріч із Президентом України Петром Порошенком.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: