У Соболєва в Раді вкрали теку з підписами за відставку Шокіна

Читать на русском
У Єгора Соболєва вкрали теку з підписами за відставку генерального прокурора Віктора Шокіна.

Сьогоднішній день у Верховній Раді запам'ятається не лише бійкою народних депутатів. У нардепа від фракції «Самопомочі» Єгора Соболєва вкрали теку з підписами за відставку генерального прокурора Віктора Шокіна.

Про це Соболєв написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Через візит Байдена Президент може «пожертвувати» Шокіним – експертСпеціаліст поділився міркуваннями щодо інформації про те, що віце-президент США Джо Байден підняв питання відставки генпрокурора Віктора Шокіна та перезавантаження Кабміну.

«На завершення цього тижня роботи Верховної Ради України. З мого столу в залі голосувань в парламенті зникла тека з підписами за відставку Віктора Шокіна. В залі парламенту. Куди мають доступ виключно парламентарії», – заявив нардеп.

За його словами, на момент зникнення в теці було 127 підписів за відставку генпрокурора, а останній підпис поставила депутат від «Блоку Петра Порошенка» Оксана Продан.

«Підписи наново мені зібрати не буде важко. Схильність високопосадовців до злодійства ліквідувати буде складніше, але вже є план», – зазначив Соболєв.

Нагадаємо, раніше під час виступу прем'єр-міністра нардеп від «БПП» Олег Барна схопив Арсенія Яценюка й намагався винести його із сесійної зали. Після цього Барну виключили з фракції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: