«Народний фронт» йде на зустріч до Порошенка

Читать на русском
Депутати фракції з «Народного фронту» сьогодні проведуть зустріч з Президентом України Петром Порошенком.

Депутати з фракції «Народного фронту» сьогодні проведуть зустріч із Президентом України Петром Порошенком.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України Антон Геращенко, передає «Слово і Діло».

Я за місце в кріслі прем'єра не тримаюсь – ЯценюкПрем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що він разом із Кабінетом міністрів готовий піти у відставку, якщо за це проголосує парламент.

За його словами, темою цієї зустрічі буде можливий розпад коаліції та робота над законами, які є необхідними для реформи податкового законодавства та Бюджету на 2016 рік.

«Президент України вчинив так, як і повинен чинити лідер держави, і дав згоду на зустріч, яка відбудеться о 22:00 в Адміністрації Президента», – сказав Геращенко.

Як стверджує нардеп, головним для нього питанням до Президента стане питання єдності продемократичних сил як у Верховній Раді, так і в Україні в цілому.

«Ми не повинні допустити повторення сценарію 2005 року, коли всі завоювання першого Майдану були відразу поховані чварами й розбратом, а Україна стала колонією Росії до перемоги Революції Гідності», – зазначив політик.

Геращенко підкреслив, що коаліція буде думати, що потрібно зробити для того, щоб припинити скочування України до прірви через взаємні образи та звинувачення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: