Порошенко ліквідував День міліції

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко підписав 3 укази, пов'язаних із Національною поліцією, одним з яких ліквідовується День міліції.

Президент України Петро Порошенко підписав 3 укази, пов'язаних із Національною поліцією, одним з яких ліквідовується День міліції.

Відповідні укази опубліковані на сайті Глави держави, пише «Слово і Діло».

Байден похвалив Кличка за поліцію й нову систему держзакупівельВіце-президент США Джо Байден по приїзді в Київ у розмові з Віталієм Кличком відзначив зусилля столичної влади у запровадженні реформи правоохоронних органів та прозорої системи державних закупівель.

«Установити в Україні свято – День Національної поліції України, яке відзначати щорічно 4 серпня, в день підписання Президентом України Закону України «Про Національну поліцію», – йдеться в тексті указу.

При підписанні даного документу указ Президента України від 17 листопада 1992 року «Про День міліції» втрачає чинність.

Також Порошенко підписав указ «Про символіку Національної поліції України», яким затвердив емблему, прапор поліції та порядок їх використання.

Крім того, Президент підписав указ «Про перелік посад, які можуть бути заміщені поліцейськими в державних органах, установах та організаціях» з чітким переліком посад у центральному апараті та структурних підрозділах Міністерства внутрішніх справ, а також установах і організаціях, що належать до МВС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: