Депутати пояснили причини перенесення звіту Кабміну

Читать на русском
Підсумковий звіт Кабінету міністрів перед Верховною Радою, який мав відбутися 11 грудня, перенесли.

Підсумковий звіт Кабінету міністрів перед Верховною Радою, який мав відбутися 11 грудня, перенесли.

Про це повідомили відразу кілька народних депутатів коаліції, передає «Слово і Діло».

За словами заступника голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Миколи Томенка, на сьогодні ніхто не збирається розглядати питання про відставку прем'єр-міністра, і для того, щоб не нагнітати ситуацію, завтра буде звичайна година запитань до уряду. Можливо, на запитання відведуть трохи більше часу, ніж зазвичай.

Уряд Яценюка, готуючись до щорічного звіту, вже порушує законКабінет міністрів при підготовці до щорічного звіту Уряду порушив Регламент Верховної Ради, який є Законом України.

При цьому він зазначив, що імунітет уряду все одно закінчиться після 11 грудня, і в будь-який момент можна буде, зібравши 150 підписів, поставити питання про розгляд резолюції недовіри Кабміну.

Журналістка Оксана Денисова у себе в Facebook повідомила, що пропозицію перенести звіт уряду озвучили «БПП» і «Народний фронт». Міністрів хочуть заслухати в Раді 25 грудня, офіційна причина – немає Бюджету.

«Можливо, це й правильно, тому що про що завтра звітувати? Країна без Бюджету за 20 днів до старту бюджетного року, жодних змін у податковому законодавстві. Про що уряд взагалі може звітувати в цій ситуації?», – заявив нардеп від «Самопомочі» Єгор Соболєв, додавши, що його фракція та «Батьківщина» також підтримують рішення про перенесення звіту Кабміну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: