Кличко звільнив Ніконова з посади першого заступника голови КМДА

Читать на русском
Міський голова Києва Віталій Кличко звільнив Ігоря Ніконова з посади першого заступника голови столичної адміністрації.

Міський голова Києва Віталій Кличко звільнив Ігоря Ніконова з посади першого заступника голови столичної адміністрації.

Розпорядження про звільнення Ніконова за згодою сторін надала прес-служба КМДА, інформує «Слово і Діло».

«Ніконова Ігоря Володимировича – першого заступника голови Київської міської державної адміністрації – звільнити із займаної посади 7 грудня 2015 року за згодою сторін... Виконання обов'язків першого заступника... з 8 грудня 2015 року покласти на заступника голови Київської міської адміністрації Радуцького М. Б.», – йдеться в розпорядженні Віталія Кличка.

«Колективний мер»: оточення Кличка використовує його як прикриття для своїх дій – експертВ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» політолог проаналізував діяльність мера столиці Віталія Кличка.

Втім, зовсім відмовлятися від послуг Ніконова столичний мер все ж не збирається, оскільки вже призначив його своїм радником на громадських засадах – відповідне розпорядження датоване 9 грудня.

Нагадаємо, Ігор Ніконов обіймав посаду першого заступника голови міської адміністрації Києва з липня 2014 року. Він неодноразово наголошував, що для нього робота в міській адміністрації – тимчасова, а наприкінці листопада заявив, що невдовзі збирається піти у відставку, тому що воліє займатися бізнесом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: