Денисенко назвав три варіанти розвитку подій після візиту Байдена

Читать на русском
Народний депутат від фракції «БПП» Вадим Денисенко розповів, як будуть розвиватися події після візиту віце-президента США Джозефа Байдена.
Вадим Денисенко

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Вадим Денисенко розповів, як будуть розвиватися події після візиту віце-президента США Джозефа Байдена.

«Візит Байдена, якого чекали, як манни небесної, не приніс ані примирення в Раду, ані, тим більше, вирішення внутрішньополітичних протистоянь. Насправді, після цього візиту ситуація залишилася такою ж, як і до візиту», – написав він у своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, можливі три варіанти розвитку подій.

Який головний меседж виступу Байдена? Думка нардепів коаліціїСьогоднішній виступ віце-президента США перед українськими депутатами став найбільш обговорюваною подією за останній час. Що ж почули народні депутати та які висновки зробили?

«Перший: все залишається так, як є. Але така ситуація неминуче призведе до ескалації політичного конфлікту, який призведе до дострокового розпуску парламенту», – вважає Денисенко.

Другим варіантом нардеп називає створення нової коаліції, яка передбачає велике переформатування Кабміну. «Щоправда, існує велике питання, чи за таких умов буде воля до якихось змін, адже різко збільшується кількість тих, з ким потрібно домовлятися», – зазначив він.

«І нарешті третій варіант, майже нереалістичний – Яценюк іде, а фракція залишається. Простіше кажучи, всі три варіанти є поганими. Просто нам потрібно вибирати між поганим і дуже поганим», – підсумував Денисенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: